Vikinglotto tulokset – Vikinglotto numerot, arvonta ja peliaika

Uusimmat Vikinglotto tulokset ja numerot:
Uusimmat tulokset – klikkaa tästä.

 

Vikinglotto on samantapainen onnenpeli kuin perinteinen suomalainen Veikkauksen lotto. Vikinglotossa yritetään arvata oikein 6 numeroa väliltä 1-48. Arvonta-aika on keskiviikko ja peliaika umpeutuu keskiviikkoisin kello 19. Viking Loton arvonta suoritetaan siis kerran viikossa. Pelissä arvotaan 6 numeroa ja 2 lisänumeroa. Jos kierrokselle sattuu osumaan useita täysosumia (6 oikein), niin tällöin arvotaan myös onnennumeroa 6 oikein arvanneiden kesken. Vikinglotossa on 5 voittoluokkaa. Suurimman voiton saa jos arvaa 6 oikein, ja pienen voiton voi lunastaa arvatessaan 3 oikein.

Lottopelit ja muut arvonnat eri muodoissaan ovat vuosisatoja, jopa vuosituhansia vanhoja pelejä, jotka nauttivat kestävää suosiota. Suomessa lottoa hallinnoi monopoliyhtiö Veikkaus, mutta suomalaiset pelaajat voivat osallistua myös ulkomaisiin arpajaisiin. Nykyään internetin aikakaudella suomalaisille pelaajille on tarjolla kymmeniä erilaisia lottoja.

Eri palveluntarjoajilla on valikoima erilaisia lottopelivaihtoehtoja. Voit esimerkiksi osallistua satunnaiseen pakettiarvontaan, syndikaattiin tai ostaa veikkausrivejä suoraan kolmannen osapuolen kautta. Tämä on yksi tapa osallistua Yhdysvaltain suurimpaan lottoon, Powerballiin, jossa on jaettu miljardeja euroja. Lue kuitenkin säännöt ja määräykset huolellisesti, jotta tiedät, milloin ja miten voittosi maksetaan.

Muista aina, että arpajaiset ovat onnenpeliä. Et voi laatia strategiaa suurimman jättipotin voittamiseksi, sillä voit lisätä voittomahdollisuuksiasi vain ostamalla enemmän rivejä, ja vaikka satoja lippuja maksettaisiinkin, voittomahdollisuudet ovat silti hyvin pienet.

Lisää tietoa Vikinglotosta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Viking_Lotto

https://www.veikkaus.fi/fi/vikinglotto