Edullinen vakuudeton laina nopeasti netistä

nopea vakuudeton laina

Vakuudeton laina on joustava rahoitusratkaisu, joka tarjoaa yksinkertaisen tavan saada rahoitusta erilaisiin hankintoihin. Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan lainaa, jota varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Tällainen laina sopii sellaisillekin henkilöille, joilla ei ole vakuutta käytössään.

Koska lainaa haetaan netistä eikä vakuuksia ole, lainanhakuprosessi on todella nopea. Tämä tekee vakuudellisesta lainasta houkuttelevan vaihtoehdon monissa tilanteissa. Esimerkiksi kodinkoneen tai puhelimen hajoaminen tai yllättävät terveydenhoitokulut saattavat olla tällaisia tilanteita, joissa nopeasta lainasta on paljon hyötyä. Vakuudetonta lainaa haetaan moniin muihinkin tarkoituksiin, esimerkiksi remontteihin ja auton tai veneen ostamiseen.

Lainapäätös tehdään hakijan luottotietojen ja taloudellisen tilanteen perusteella. Jokaisella luotonmyöntäjällä on omat kriteerinsä, joiden perusteella lainapäätös tehdään. Siksi lainaa kannattaa aina pyytää monesta eri paikasta. Näin pääset tutustumaan eri lainantarjoajien lainoihin ja voit vertailla niiden korkoja ja ehtoja.

Vakuudetonta lainaa on helppo hakea netistä. Kun teet lainahakemuksen Nordic Bankin lainavertailusivustolla, tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa kymmeniä luotonmyöntäjiä. Voit siis saada useita tarjouksia yhdellä helpolla hakemuksella. Palvelussamme voit kilpailuttaa lainat 70 000 euroon asti.

Millaisiin tarkoituksiin vakuudetonta lainaa voi hakea?

Vakuudeton laina on monipuolinen rahoitusvaihtoehto. Rahoitusta voi hakea mitä tahansa tarkoitusta varten, esimerkiksi erilaisiin kesän suunnitelmiin ja projekteihin.

Matkustaminen

Kesäloma on odotettu hetki, jolloin saa rentoutua ja lähteä tutustumaan uusiin paikkoihin. Kierteletkö tänä kesänä kotimaassa vai lähdetkö aurinkolomalle johonkin eksoottiseen kohteeseen? Vai vierailetko ehkä Euroopan upeissa kaupungeissa? Voit suunnitella matkasi vapaasti, sillä lainarahat ovat käytettävissäsi juuri niihin asioihin, joita haluat kokea. Lainalla voi maksaa esimerkiksi hotelliyöpymisiä, ruokailuja sekä aktiviteetteja kohteessa.

Pihan laittaminen

Kesäisin moni innostuu pihan kunnostamisesta, ja lainan avulla tämäkin onnistuu helposti. Kasvit tekevät pihasta kauniin ja lisäävät sen viihtyisyyttä. Uusi terassi ja tunnelmallinen ulkovalaistus tekevät pihasta mukavan rentoutumispaikan, jossa on kiva viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Erilaiset hankinnat

Laina tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa monenlaisia hankintoja, jotka ovat jääneet odottamaan sopivaa hetkeä tai rahoituksen järjestymistä. Esimerkiksi uusien kodinkoneiden ostamisen, elektroniikan päivittämisen tai uusien kalusteiden hankkimisen saa hoidettua kätevästi vakuudettomalla lainalla. Nopean rahoituksen ansiosta pääset heti tekemään ostoksia.

Vakuudettoman lainan edut

Vakuudettomassa lainassa on monia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Onpa kyseessä jokin iso hankinta, kodin remontti tai yllättävät menot, laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada kasaan tarvittava rahoitus ilman monimutkaista lainanhakuprosessia.

Helppo hakea ja kilpailuttaa

Vakuudettoman lainan hakeminen on nopeaa, sillä lainaa haetaan netistä helpolla hakemuksella. Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka mukavasti omalla kotisohvalla makoillen ilman tarvetta lähteä pankkiin neuvottelemaan asiasta. Voit tehdä lainahakemuksen yksin tai yhteishakijan kanssa. Yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuutta huomattavasti, joten lainaa kannattaa hakea yhdessä.

Lainahakemuksen täyttäminen Nordic Bankin nettisivuilla vie vain muutaman minuutin. Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä pankkeja ja rahoitusalan yrityksiä, joten saat helposti kattavan kuvan lainamarkkinoista. Yleensä ensimmäiset tarjoukset tulevat sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Nopea

Kun olet valinnut tarjouksista parhaan, saat rahat tilillesi todella pian. Yleensä ne siirretään yhden arkipäivän kuluessa, parhaassa tapauksessa saat ne jo saman päivänä aikana. Sinun ei siis tarvitse odotella rahoja viikkokausia tai edes päiväkausia, vaan saat ne käyttöösi nopealla aikataululla. Tavallisesti vakuudettomat lainat ovat paljon nopeampia kuin perinteiset vakuudelliset pankkilainat.

Vapaus käyttää rahat mihin tahansa

Vakuudeton laina antaa vapauden käyttää rahat mihin tahansa tarkoitukseen. Onpa kyseessä suunniteltu hankinta, remontti tai yllättävät menot, saat ne hoidettua helposti lainalla. Näin voit toteuttaa erilaisia projekteja joustavasti sekä selviytyä yllättävistä taloudellisista haasteista nopeasti.

Voit myös toteuttaa monta hankintaa ja projektia yhdellä lainalla. Jos esimerkiksi aiot laittaa pihaa ja korjauttaa autoa, kannattaa heti hakea laina, joka kattaa nämä molemmat. Jokaista asiaa varten ei ole pakko hakea erillistä lainaa. Yksi isompi laina tulee yleensä halvemmaksi kuin monta pientä, minkä vuoksi useita hankintoja kannattaa pyrkiä tekemään yhdellä lainalla. Näin voit säästää paljon rahaa koroissa ja kuluissa.

Lainoja vertailemalla voit säästää paljon rahaa

Lainatarjousten vertailu on äärimmäisen tärkeää. Se on ainoa keino, jolla voit varmistua siitä, että lainasi on mahdollisimman halpa. Vertailemalla voit säästää paljon rahaa.

Pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat erilaisia korkoja ja lainaehtoja. Vertailemalla voit löytää edullisemman koron ja näin saada säästettyä huomattavia summia rahaa. Pienikin ero koroissa voi tarkoittaa suurta säästöä pitkällä aikavälillä.

Sekä pienet että isot lainat kannattaa kilpailuttaa. Pienestäkin lainasta kertyy paljon maksettavaa, jos korko on liian korkea. Kilpailuttamisesta on tietysti eniten hyötyä silloin, kun lainasumma on suuri. Tällöin säästöt saattavat kohota satoihin tai jopa tuhansiin euroihin.

Voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat Nordic Bankin lainavertailulla jopa 70 000 euroon asti. Näin kilpailuttaminen tehdään:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme.
  2. Vertaile lainatarjouksia.
  3. Valitse paras tarjous ja allekirjoita se verkkopakkitunnuksillasi. Laina maksetaan nopeasti tilillesi.

Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Lainaa voi hakea yksin tai yhteishakijan kanssa. Lainahakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään, joten voit huoletta täyttää hakemuksen.