Kryptovaluutat – 12 parasta kryptovaluuttaosaketta

Tässä artikkelissa esitellään hedge-rahastojen valitsemat 12 parasta kryptovaluuttaosaketta.

“Kryptovaluuttaosakkeet” ei ole aivan vakiintunut termi rahoitusmarkkinoilla, sillä kryptovaluutat ja osakkeet ovat tyypillisesti eri omaisuusluokkia.

Kryptovaluutat

Kryptovaluutat ovat digitaalisia tai virtuaalisia valuuttoja, jotka käyttävät kryptografiaa turvallisuuteen. Ne toimivat lohkoketjuteknologiaan perustuvissa hajautetuissa verkoissa.

Esimerkkejä kryptovaluutoista ovat Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP), Litecoin ja monet muut.

Kryptovaluutoilla käydään kauppaa kryptovaluuttapörsseissä, ja niiden arvoa ohjaavat usein sellaiset tekijät kuin markkinakysyntä, käyttöönotto, sääntelyn kehitys ja teknologian kehitys.

Kryptovaluuttaosakkeet

Jos joku viittaa “kryptovaluuttaosakkeisiin”, hän saattaa käyttää termiä epävirallisesti kuvaamaan kryptovaluuttateollisuudessa mukana olevien yritysten osakkeita. Näitä voivat olla mm:

Kryptovaluuttapörssit: Yritykset, jotka tarjoavat alustoja kryptovaluuttojen ostamiseen, myymiseen ja kaupankäyntiin.

Lohkoketjuteknologiayritykset: Yritykset, jotka kehittävät ja toteuttavat lohkoketjuteknologiaa, joka on monien kryptovaluuttojen perustana.

Kryptolouhintayritykset: Yksiköt, jotka osallistuvat lohkoketjuverkoissa tapahtuvien transaktioiden validointiprosessiin, jota kutsutaan louhinnaksi.

Sijoittajat, jotka ovat kiinnostuneita altistumisesta kryptovaluuttateollisuudelle, voivat harkita sijoittamista tällä alalla toimivien yritysten yksittäisiin osakkeisiin sen sijaan, että ostaisivat suoraan kryptovaluuttoja. On kuitenkin ratkaisevan tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja ottaa huomioon siihen liittyvät riskit, sillä kryptovaluuttamarkkinat voivat olla erittäin epävakaat ja sääntelyn muutosten alaisia.

Kryptovaluutat ja kryptovaluuttapörssi FTX:n petos

Vuosi 2023 oli tekoälyn vuosi. Se alkoi kaikkialla tuomiolla ja synkkyydellä, kun sijoittajat olivat kourissa korkeiden korkojen ja taantumaennusteiden vuoksi.

Tämä ympäristö ei lupaa hyvää kryptovaluutan kaltaisille korkean kasvun aloille, ja luonnollisesti nämä osakkeet olivat huonoja menestyjiä. Itse asiassa vuosi 2022 oli verilöyly kryptovaluuttateollisuudelle ja osakkeille, sillä korkeat korot kannustivat pääomaa virtaamaan vakaisiin säästötileihin ja rahamarkkinoille, mikä jätti kryptovaluutat jalkoihinsa.

Esimerkiksi Bitcoinin, joka on maailman johtava kryptovaluutta ja laajalti tunnettu alan vertailukohta, hinta romahti alle 16 500 dollariin marraskuussa 2022. Tämä ajanjakso oli yksi pahimmista kasvuvaroille, sillä tuolloin Yhdysvaltain keskuspankki pumppasi korkoja massiivisilla 75 pisteen koronnostoilla kappaleelta.

Samaan aikaan, juuri kun krypto kamppaili löytääkseen jalansijaa, onnettomuus iski kryptovaluuttasektorille, kun kryptovaluuttapörssi FTX ilmoitti konkurssista. Vaikka konkurssiin julistautuminen itsessään ei ole erityisen kiistanalaista, koska useat yritykset käyvät läpi prosessin, FTX:n selvitystila oli kaikkea muuta kuin tavanomainen.

Tämä johtuu siitä, että FTX:n saagan ytimessä oli kysymys laillisuudesta, josta kryptovaluuttakriitikot ovat edelleen olleet huolissaan. Koska Bitcoinin tai muiden kryptovaluuttojen taustalla ei ole mitään omaisuuseriä, niiden arvon ajatellaan olevan puhtaasti spekulatiivinen ja määräytyvän pelkästään markkinatunnelmien mukaan. FTX:n tapauksessa paljastui, että yritys ohjasi asiakkaiden talletuksia spekulatiivisiin sijoituksiin – mukaan lukien omaan tokeniin – ja kun nämä sijoitukset romahtivat, asiakkaat menettivät rahansa.

Kyseessä oli eeppisten mittasuhteiden petos, ja FTX:n perustaja Sam Bankman-Fried joutui oikeuteen tasan vuoden ajan ennen kuin hänet tuomittiin kaikista seitsemästä syytteestä, jotka syyttäjät olivat nostaneet häntä vastaan.

Vaikka FTX on menneisyyttä, Bitcoin ei varmasti ole. Pudottuaan monivuotisiin pohjalukemiin vuonna 2022 maailman suosikkikryptovaluutta paistattelee vuoden 2023 kehittyvässä rahoitusmarkkinaympäristössä.

Tämän nousun taustalla on useita syitä. Yksi niistä on rahoitusolojen odotettu helpottuminen, joka on myös vauhdittanut lippulaiva S&P 500 -osakeindeksiä ja NASDAQ-indeksiä marraskuussa. Alhaisemmat korot luonnollisesti ruokkivat riskipitoisempia omaisuuseriä, kun sijoittajat haluavat vaihtoehtoisia tapoja saada tuottoa, ja Bitcoin on ehkä kaikista omaisuuseristä riskialttein.

Taloudellisten olosuhteiden lisäksi Bitcoinin hinnan luonne on myös pelissä näinä päivinä, Koska toisin kuin esimerkiksi Cupertinon, Kalifornian teknologiajätin Apple Inc. osakkeet heijastavat Applen taloudellista painoarvoa ja tulevaa markkinapotentiaalia, Bitcoinin hinta heijastaa markkinatunnelmia, se arvostaa, kun sijoittajat ovat optimistisia.

Nämä optimismin indikaattorit pyörivät ensisijaisesti Bitcoinia ympäröivien sääntelyrajoitusten kasvavan hyväksynnän ja poistamisen ympärillä. Nyt yksi Bitcoinin hinnan suurimmista myötätuulesta on pörssinoteeratun rahaston (ETF) mahdollinen hyväksyntä, joka parantaisi sijoittajien pääsyä kryptovaluuttaan sallimalla osakemarkkinoiden toimijoiden käydä kauppaa myös Bitcoinilla.

Tämän rahaston potentiaali ei ole naurun asia, sillä arvioiden mukaan jos S.E.C. hyväksyy tällaisen rahaston, siihen voisi virrata ensimmäisenä päivänä peräti 3 miljardia dollaria ja jopa 55 miljardia dollaria seuraavien viiden vuoden aikana.

Koska krypto näyttää jälleen kerran olevan nousussa, seuraavassa parhaat kryptovaluuttaosakkeet, joita todennäköisesti kannattaa ostaa. Tämän listan kolme parasta valintaa ovat Riot Platforms, Inc. (NASDAQ:RIOT), Argo Blockchain plc (NASDAQ:ARBK) ja Marathon Digital Holdings, Inc. (NASDAQ:MARA).

Kannattaa muistaa, että näihin ns. kryptovaluuttaosakkeisiin liittyy suuri volatiliteetti, joka tarkoittaa osakkeen hintojen voimakasta vaihtelua tietyllä ajanjaksolla. Volatiliteetti mittaa osakkeen tai muun sijoitusinstrumentin hintojen heilahtelua ja antaa käsityksen siitä, kuinka paljon arvo voi muuttua lyhyessä ajassa. Suuri volatiliteetti voi johtua monista tekijöistä, ja se voi tuoda sekä mahdollisuuksia että riskejä sijoittajille.

krypto-osakkeet

12 parasta kryptovaluuttaosaketta

Alla lueteltuna 12 parasta kryptovaluuttaosaketta hedge-rahastojen mukaan.

Argo Blockchain plc (NASDAQ:ARBK)
Riot Platforms, Inc. (NASDAQ:RIOT)
Marathon Digital Holdings, Inc. (NASDAQ:MARA)
CleanSpark, Inc. (NASDAQ:CLSK)
Cipher Mining Inc. (NASDAQ:CIFR)
Iris Energy Limited (NASDAQ:IREN)
TeraWulf Inc. (NASDAQ:WULF)
Bitfarms Ltd. (NASDAQ:BITF)
HIVE Digital Technologies Ltd. (NASDAQ:HIVE)
Bit Digital, Inc. (NASDAQ:BTBT)
Hut 8 Mining Corp. (NASDAQ:HUT)
Canaan Inc. (NASDAQ:CAN)

Keskustelua näistä yrityksistä löydät Googlesta haulla: yrityksen nimi/tikkeri stock forum. Esimerkiksi: MARA stock forum.

Argo Blockchain

Argo Blockchain on kryptovaluuttayritys, joka on erikoistunut kryptovaluuttojen louhintaan ja siihen liittyviin palveluihin.

Argo Blockchainin tärkein toiminta on liittyänsä lohkoketjuteknologian keskeiseen osaan, erityisesti Bitcoinin louhintaan. Yritys omistaa ja hallinnoi useita louhintalaitoksia maailmanlaajuisesti, hyödyntäen edistyksellisiä tietokonejärjestelmiä varmistaakseen lohkoketjun turvallisuuden ja tehokkuuden.

Yhtiö on panostanut vahvasti vihreään energiaan ja ekologiseen louhintaan. Tämä on tullut entistä tärkeämmäksi, kun keskustelu ympäristövaikutuksista on noussut esille kryptovaluuttateollisuudessa. Argo Blockchain on sitoutunut käyttämään uusiutuvaa energiaa louhintatoiminnassaan, mikä on herättänyt positiivista huomiota ympäristötietoisilta sijoittajilta.

Yhtiön osakkeiden volatiliteetti on ollut viime aikoina suurta, mikä on tyypillistä kryptovaluuttojen ja niihin liittyvien yritysten markkinoille. Tämä liittyy usein kryptovaluuttojen hintavaihteluihin ja markkinatilanteen muutoksiin.

Argo Blockchain on myös tehnyt strategisia kumppanuuksia ja laajentanut toimintaansa uusille markkinoille. Tämä heijastaa yrityksen pyrkimystä kasvuun ja kilpailukykynsä vahvistamiseen nopeasti muuttuvassa kryptovaluuttaympäristössä.

Riot Platforms

Riotin visiona on olla maailman johtava Bitcoin-pohjainen infrastruktuurialusta.

“Missiomme on vaikuttaa myönteisesti niihin aloihin, verkostoihin ja yhteisöihin, joita kosketamme. Uskomme, että innovatiivisen hengen ja vahvan yhteisökumppanuuden yhdistelmä mahdollistaa yhtiön parhaan mahdollisen toteutuksen ja menestyksekkäiden tulosten luomisen.”

Riot Platforms on Bitcoin-louhinta- ja digitaalisen infrastruktuurin yritys, joka keskittyy vertikaalisesti integroituun strategiaan. Yhtiöllä on Bitcoin-louhinnan datakeskustoimintoja Teksasin keskiosassa, Bitcoin-louhintatoimintoja Teksasin keskiosassa sekä sähkökytkinlaitteiden suunnittelu- ja valmistustoimintoja Denverissä, Coloradossa.

Marathon Digital Holdings

Marathon Digital Holdings on yhdysvaltalainen yritys, joka keskittyy kryptovaluuttojen louhintaan ja siihen liittyviin liiketoimintoihin. Yhtiö on erityisesti erikoistunut bitcoinin louhintaan ja toimii bitcoin-verkon turvallisuuden ylläpitäjänä.

Tässä on joitakin keskeisiä seikkoja Marathon Digital Holdingsista.

Bitcoinin louhinta: Marathon Digital Holdings on keskittynyt bitcoinin louhintaan, mikä on prosessi, jossa uusia bitcoineja luodaan ja samalla suoritetaan tapahtumat bitcoin-verkossa. Yritys käyttää tehokkaita tietokonejärjestelmiä varmistaakseen lohkoketjun turvallisuuden.

Teollisuuden kasvu: Kryptovaluuttojen ja erityisesti bitcoinin suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina, mikä on luonut kysyntää kryptovaluuttalouhinnalle. Marathon Digital Holdings on hyötynyt tästä kasvusta ja pyrkinyt laajentamaan toimintaansa vastatakseen kasvavaan kysyntään.

Vihreä louhinta: Yhtiö on ilmaissut sitoutumisensa kestävään ja ympäristöystävälliseen louhintatoimintaan. Tämä on osa laajempaa trendiä, jossa kryptovaluuttayritykset pyrkivät vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja käyttämään uusiutuvaa energiaa.

Teknologinen kehitys: Kryptovaluuttojen teollisuus on erittäin dynaaminen, ja teknologinen kehitys tapahtuu nopeasti. Marathon Digital Holdings pyrkii pysymään ajan tasalla uusimmista teknologisista innovaatioista, jotka liittyvät kryptovaluuttoihin ja lohkoketjuteknologiaan.

CleanSpark

CleanSpark on yhdysvaltalainen teknologiayritys, joka keskittyy kestävän energian ratkaisuihin, kuten hajautettuun energiaan, energiatehokkuuteen ja älykkäisiin energiaratkaisuihin. Yhtiö tarjoaa integroituja energiaratkaisuja, jotka kattavat useita teknologiapalveluita.

Alla joitakin keskeisiä näkökohtia CleanSparkista.

Hajautettu energia: CleanSpark pyrkii edistämään hajautettua energiaa, mikä tarkoittaa energiajärjestelmiä, jotka eivät ole perinteisesti riippuvaisia suurista keskitetyistä voimaloista. Hajautetun energian ratkaisut voivat sisältää aurinkoenergiaa, tuulivoimaa ja energiavarastoja.

Mikroristikytkentä: CleanSpark on erikoistunut mikroristikytkentään, mikä tarkoittaa energiajärjestelmiä, jotka ovat itsenäisiä suuremmasta valtakunnallisesta sähköverkosta. Tämä voi tarjota resilienssiä ja tehokkuutta energianjakelussa.

Energiatehokkuus: Yritys tarjoaa ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseksi. Tämä voi sisältää älykkäitä ohjausjärjestelmiä ja teknologioita, jotka auttavat optimoimaan energiankulutusta.

Bitcoinin louhinta: CleanSpark on tullut tunnetuksi myös bitcoin-louhinnastaan. Yhtiö on hankkinut Bitmainin ASIC-louhintalaitteita ja omistaa energiajärjestelmiä, jotka voivat tukea kryptovaluutan louhintatoimintaa. Tämä on osa laajempaa trendiä, jossa kryptovaluuttayritykset pyrkivät integroimaan kestävää energiaa toimintaansa.

Energia-alan ratkaisut: CleanSpark tarjoaa ratkaisuja myös muille energia-alan toimijoille, kuten sähköntuottajille, kunnille ja yrityksille, jotka etsivät kestäviä energiavaihtoehtoja ja haluavat parantaa energiatehokkuuttaan.

Cipher Mining

Cipher Mining Inc. on kryptovaluutta-alan yritys, joka on erikoistunut bitcoinin louhintaan ja siihen liittyviin palveluihin. Yritys pyrkii osallistumaan aktiivisesti kryptovaluuttojen lohkoketjun ylläpitoon ja uusien bitcoinien luomiseen louhimalla lohkoja.

Alla joitakin keskeisiä näkökohtia Cipher Miningistä.

Bitcoinin louhinta: Cipher Mining keskittyy pääasiassa bitcoinin louhintaan. Louhinta on prosessi, jossa tietokoneet ratkaisevat monimutkaisia matemaattisia ongelmia varmistaakseen tapahtumien turvallisuuden ja lisätäkseen uusien bitcoinien tarjontaa.

Integraatio ja kasvu: Cipher Mining pyrkii olemaan integroitu toimija kryptovaluuttateollisuudessa, mikä tarkoittaa, että se hallinnoi koko prosessia louhinnasta bitcoinien hallintaan. Yritys saattaa omistaa tai hallinnoida louhintalaitoksia, käyttää omia tietokonejärjestelmiään ja osallistua aktiivisesti bitcoin-markkinoille.

Ympäristöystävällisyys: Kuten monet kryptovaluuttayritykset, Cipher Mining on korostanut sitoutumistaan ympäristöystävälliseen louhintatoimintaan. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi uusiutuvan energian käyttöä louhinnassa vähentääkseen hiilijalanjälkeä.

Yrityskaupat: Cipher Mining on saattanut osallistua yrityskauppoihin tai fuusioihin hankkiakseen lisää louhintakapasiteettia tai laajentaakseen toimintaansa kryptovaluuttamarkkinoilla.

Sijoittajat ja pääomarahoitus: Kryptovaluuttayritykset, mukaan lukien Cipher Mining, ovat houkutelleet sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan kryptovaluuttamarkkinoiden kasvuun. Cipher Mining voi hakea pääomarahoitusta sijoittajilta tai listautua pörssiin kerätäkseen varoja ja laajentaakseen toimintaansa.

Iris Energy Limited

Iris Energy Limited perustettiin vuonna 2011, ja sen perustana oli usko siihen, että puhtaan kryptokaivostoiminnan pitäisi olla saatavilla ja kohtuuhintaista. Haastavat “business as usual” hashrate, kaivos- ja energia-aloilla, pioneerina maailman ensimmäinen Puola yritys, joka vastaa tarpeeseen kustannustehokas ja ympäristöystävällinen kaivos ratkaisu blockchain.

Sijaitsee Warszawassa, Puolassa, on sijoitettu monien innovatiivisten yritysten joukkoon, jotka johtavat teknologista vallankumousta kryptovaluutan louhinnassa.

TeraWulf

“Kehitämme, omistamme ja operoimme täysin integroituja Bitcoin-kaivoslaitoksia strategisissa paikoissa eri puolilla Yhdysvaltoja, mikä tuottaa houkuttelevia sijoittajatuottoja ja tarjoaa samalla kestävää hyötyä yhteisöillemme.”

“Keskitymme plug-kapasiteettiin varmistaaksemme joustavan kasvun dynaamisten markkinoiden kautta. Vertikaalisesti integroitu, infrastruktuuria ensin -strategiamme varmistaa kyvyn luoda ja hyödyntää plug-valmiita digitaalisia omaisuuseriä koskevaa infrastruktuuria.”

“Meitä johtaa kokenut, monipuolinen johtoryhmä, jolla on yli 30 vuoden kokemus energiainfrastruktuurivarojen kehittämisestä ja toiminnasta.”

“Rakennamme kestäviä, skaalautuvia laitoksia, jotka käyttävät 91 %:sti yli hiilidioksidipäästötöntä energiaa ja tarjoavat samalla vertaansa vailla olevaa energiantoimituksen taloudellisuutta.”

“ESG-periaatteita noudattavana ja harjoittavana yrityksenä rakennamme toimintamme tavoilla, jotka mahdollistavat kestävän Bitcoin-kaivostoiminnan, joka vaikuttaa myönteisesti paikallisyhteisöön ja ympäristöön.”

Bitfarms

Bitfarms on kanadalainen kryptovaluutta-alan yritys, joka keskittyy erityisesti bitcoinin louhintaan. Bitcoinin louhinta on prosessi, jossa monimutkaisia matemaattisia ongelmia ratkaistaan tietokoneiden avulla, varmistaen siten bitcoin-lohkoketjun toimivuuden ja turvallisuuden.

Alla joitakin keskeisiä näkökohtia Bitfarmsista.

Bitcoinin louhinta: Bitfarms on erikoistunut bitcoinin louhintaan, mikä on keskeinen osa kryptovaluuttojen toimintaa. Yritys käyttää tehokkaita tietokonejärjestelmiä varmistaakseen bitcoin-verkon turvallisuuden.

Ympäristöystävällisyys: Bitfarms on kiinnittänyt huomiota ympäristöystävälliseen louhintatoimintaan. Yritys on ilmoittanut käyttävänsä vihreää energiaa, kuten vesivoimaa, vähentääkseen hiilijalanjälkeään.

Laajeneminen ja tehokkuus: Kryptovaluuttateollisuuden kasvun myötä Bitfarms on pyrkinyt laajentamaan toimintaansa ja lisäämään louhintakapasiteettiaan. Yritys saattaa investoida uusiin laitteisiin ja teknologioihin tehokkuuden parantamiseksi.

Pörssilistaus: Bitfarms on listattu pörssiin, mikä tarkoittaa, että sen osakkeita voi ostaa ja myydä julkisesti. Pörssilistaus tuo yritykselle lisää näkyvyyttä ja tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden omistaa osa yrityksestä.

Sijoittajien huomio: Kryptovaluuttayritykset, mukaan lukien Bitfarms, ovat olleet sijoittajien kiinnostuksen kohteena kryptovaluuttamarkkinoiden voimakkaan volatiliteetin vuoksi. Sijoittajien tulisi kuitenkin olla tietoisia siitä, että kryptovaluuttateollisuus voi olla altis nopeille muutoksille ja riskille.

HIVE Blockchain Technologies

HIVE Blockchain Technologies Ltd., usein tunnettu nimellä HIVE, on kryptovaluutta- ja lohkoketjuteknologiayhtiö. HIVE keskittyy erityisesti kryptovaluuttojen louhintaan, joka on prosessi, jossa uusia digitaalisia valuuttoja luodaan ja tapahtumat varmennetaan.

Alla on joitakin keskeisiä näkökohtia HIVE Digital Technologiesista.

Bitcoinin louhinta: HIVE on erikoistunut bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen louhintaan. Louhintaprosessi vaatii erittäin tehokkaita tietokonejärjestelmiä, jotka ratkaisevat monimutkaisia matemaattisia ongelmia.

Lohkoketjuteknologia: Yhtiö ei rajoitu pelkästään louhintaan, vaan osallistuu myös laajemmin lohkoketjuteknologian kehitykseen ja sovelluksiin. Tämä voi kattaa erilaisia projekteja, jotka hyödyntävät hajautetun kirjanpidon etuja.

Ympäristöystävällisyys: Ympäristöystävällinen louhinta on noussut merkittäväksi teemaksi kryptovaluuttateollisuudessa. HIVE on ilmaissut sitoutumisensa käyttää uusiutuvaa energiaa louhintatoiminnassaan vähentääkseen ympäristövaikutuksia.

Pörssilistaus: HIVE on noteerattu useilla pörsseillä, mikä mahdollistaa sen osakkeiden julkisen kaupankäynnin. Pörssilistaus tuo yritykselle näkyvyyttä ja mahdollisuuden kerätä pääomaa sijoittajilta.

Bit Digital

Bit Digital Inc. on yhdysvaltalainen yritys, joka toimii kryptovaluuttasektorilla. Bit Digital keskittyy erityisesti kryptovaluuttojen louhintaan, mikä on prosessi, jossa uusia digitaalisia valuuttoja luodaan tietokoneiden monimutkaisten laskentatehtävien ratkaisemisen avulla.

Alla joitakin keskeisiä näkökohtia Bit Digitalista.

Bitcoinin louhinta: Bit Digital on erikoistunut bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen louhintaan. Tämä prosessi vaatii tehokkaita tietokonejärjestelmiä, jotka osallistuvat lohkoketjun ylläpitoon ja uusien kryptovaluuttayksiköiden luomiseen.

Laitteisto ja teknologia: Louhintatoiminta edellyttää erityistä laitteistoa, kuten ASIC (Application-Specific Integrated Circuit) -louhintalaitteita. Bit Digital pyrkii pysymään ajan tasalla uusimman teknologian käytössä varmistaakseen tehokkaan ja kilpailukykyisen louhintatoiminnan.

Ympäristövaikutukset: Kryptovaluuttojen louhintaan liittyy usein keskustelu ympäristövaikutuksista, erityisesti energiankulutuksesta. Jotkut yritykset, kuten Bit Digital, ovat ilmoittaneet pyrkimyksistään käyttää uusiutuvaa energiaa ja/tai vähentää hiilijalanjälkeään.

Pörssilistaus: Bit Digitalin osakkeet ovat olleet noteerattuna pörsseissä, mikä antaa sijoittajille mahdollisuuden ostaa ja myydä osakkeita julkisesti. Pörssilistaus tuo mukanaan lisää näkyvyyttä ja likviditeettiä osakkeille.

Hut 8 Mining

Hut 8 edistää innovointia ja tukee samalla digitaalitaloutta suurteholaskentainfrastruktuurin (HPC), huipputeknologiaratkaisujen ja digitaalisen omaisuuden louhinnan avulla.

Seuraava teollinen vallankumous on käsillä, ja Hut 8 auttaa yrityksiä tarttumaan tilaisuuksiin, joilla ne voivat viedä liiketoimintaansa eteenpäin. Suursuorituskykyisen laskennan edelläkävijänä neljännen teollisen vallankumouksen voimanlähteenä ja vastuullisena digitaalisen omaisuuden louhinnan johtajana tehtävämme on luoda arvoa tuleville sukupolville.

Liiketoimintaa kehittävien teknologien tiimin johdolla tarjoamme infrastruktuuria ja ratkaisuja, jotka ruokkivat globaalia teknologiaekosysteemiä pitkälle seuraavaan teolliseen vallankumoukseen asti. Johtavana innovaattorina olemme ensimmäinen yritys, joka käyttää toimipaikoissamme laskentainfrastruktuuria, joka louhii Bitcoinia ja tarjoaa yritysasiakkaillemme pilvi-, kolokaatio- ja korkean suorituskyvyn laskentapalveluja.

Canaan

Canaan inc. loi maailman ensimmäisen ASIC Bitcoin -louhintalaitteen, ja se on myös ensimmäinen louhintalaitevalmistaja, joka on listattu Nasdaqiin. Canaan on omistautunut Bitcoin-louhintakoneiden ja niihin liittyvien palvelujen kehittämiseen ja myyntiin.

Canaanin pääkonttori sijaitsee Singaporessa, ja sillä on toimistoja Kiinassa, Pohjois-Amerikassa ja Keski-Aasiassa. Sen koneita myydään 21 maassa ja alueella ympäri maailmaa. Tällä hetkellä Canaan keskittyy “vihreän kaivostoiminnan” kehittämiseen strategisena lähestymistapana ja edistää jatkuvasti teknologian, tuotteiden ja palvelujen päivittämistä.