Vakion tulokset – Vakioveikkaus: oikea rivi ja voitonjako

Vakion tulokset – Vakioveikkaus – oikea rivi ja voitonjako:

Tulokset – klikkaa tästä.

Linkki ohjautuu teksti-tv:n sivulle, jossa klikkaamalla painiketta “Näytä alasivut”, saat näkyviin myös vanhemmat tulokset.

Katso halvat lennot ja hotellit: Booking.com

Alphabook: jopa 300% pelibonus – urheiluvedonlyönti ja kasinopelit.

Vakioveikkaus on Veikkauksen perinteinen urheiluvedonlyöntipeli, jossa tarkoituksena on arvata oikein 10-13 ottelun sarjassa yksittäisten ottelujen lopputulos: kotivoitto, vierasvoitto tai tasapeli varsinaisella peliajalla. Yleensä lajeina on jalkapallo tai jääkiekko ja kohteita on 13 kpl. Oikeassa rivissä tulos 1 tarkoittaa kotivoittoa, X tasapeliä ja 2 vierasvoittoa. Kaikki 13 urheiluottelua pelataan yleensä saman päivän aikana. Vakiota voi pelata myös erilaisilla haravajärjestelmillä, jolloin mahdollisuus voittoon on parempi, mutta haravajärjestelmät luonnollisesti myös maksavat enemmän pelata. Nykyään vakion eri kierroksia arvotaan monta kertaa viikossa. Poikkeustapauksissa, jos ottelu esimerkiksi keskeytetään ta perutaan, oikea merkki arvotaan.

Wikipedia: Vakioveikkaus

Vakioveikkaus on yksi Suomen vanhimmista ja suosituimmista vedonlyöntipeleistä

Vakioveikkaus on yksi Suomen vanhimmista ja suosituimmista vedonlyöntipeleistä. Vakioveikkausta voi pelata Veikkauksen verkkosivuilla, pelikoneilla ja Veikkaus-sovelluksella. Pelin idea on valita tietty määrä jalkapallo-otteluita ja ennustaa niiden lopputulokset.

Vakioveikkauksessa pelaaja valitsee yleensä 12 tai 13 jalkapallo-ottelua, joiden lopputulokset hän yrittää arvata oikein. Jokaisen ottelun kohdalla pelaaja valitsee kotivoiton (1), tasapelin (X) tai vierasvoiton (2). Pelaaja voi myös valita merkin, joka tarkoittaa, että hän uskoo ottelun päättyvän joko kotivoittoon tai tasapeliin (1X) tai vierasvoittoon tai tasapeliin (X2).

Vakioveikkauksen voittoluokat ja -todennäköisyydet vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta oikeaa tulosta pelaaja on onnistunut arvaamaan. Suurin mahdollinen voitto on useita satoja tuhansia euroja, mutta voiton todennäköisyys on hyvin pieni, sillä pelaajan täytyy arvata kaikki valitsemansa otteluiden lopputulokset oikein.

Vaikka vakioveikkaus onkin vaikea peli, se on suosittu erityisesti jalkapallon ystävien keskuudessa. Pelaajat voivat pelata omia veikkauksiaan tai käyttää Veikkauksen valmiita järjestelmiä, joissa yhdistellään eri merkkejä usealla rivillä. Järjestelmän käyttäminen mahdollistaa useampien oikeiden tulosten arvaamisen, mutta samalla myös panoksen kasvattamisen.

Vakioveikkaus on yksi Veikkauksen vastuullisen pelaamisen kärkihankkeista. Veikkaus muistuttaa pelaajia siitä, että pelaaminen on vain viihdettä ja että pelit tulee pelata aina vastuullisesti. Veikkaus tarjoaa myös useita erilaisia työkaluja, joiden avulla pelaajat voivat hallita omaa pelaamistaan. Esimerkiksi pelaajilla on mahdollisuus asettaa itselleen tappioraja, joka rajoittaa pelikulujen määrää. Veikkaus tarjoaa myös maksutonta apua ja neuvontaa kaikille pelaajille, jotka tarvitsevat apua peliongelmiin liittyvissä asioissa.

Vakioveikkaus on kestänyt aikaa jo yli 80 vuotta ja se on yksi Veikkauksen vanhimmista peleistä. Peli on muuttunut vuosien varrella, mutta sen perusidea on pysynyt samana. Vakioveikkaus on yksi suomalaisten suosikkivedonlyöntipeleistä, sillä se tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuden voittaa suuria summia rahaa.

Vakioveikkauksen lisäksi Veikkauksella on tarjolla muitakin vedonlyöntipelejä, kuten Totoa ja Pitkävetoa. Toto on suosittu hevosurheilun vedonlyöntipeli, kun taas Pitkäveto tarjoaa mahdollisuuden veikata eri urheilulajeja, kuten jääkiekkoa, koripalloa ja jalkapalloa. Pitkävedon ero Vakioveikkaukseen verrattuna on se, että pelaaja valitsee yhden kohteen ja veikkaa sen lopputulosta.

Veikkaus on sitoutunut vastuulliseen pelaamiseen ja tarjoaa pelaajilleen erilaisia työkaluja ja palveluita, joiden avulla pelaajat voivat hallita omaa pelaamistaan. Veikkaus on myös mukana Peluuri-verkostossa, joka tarjoaa apua ja neuvontaa peliongelmissa kärsiville.

Vaikka vakioveikkaus onkin peli, joka vaatii hieman onnea, siinä on myös paljon strategiaa. Pelaajat voivat käyttää erilaisia järjestelmiä ja keinoja, joilla he voivat parantaa voiton mahdollisuuksiaan. Esimerkiksi jotkut pelaajat käyttävät tilastoja ja seuraavat joukkueiden viimeisimpiä tuloksia, kun taas toiset pelaajat luottavat enemmän omaan intuitioonsa.

Kaiken kaikkiaan Vakioveikkaus on mielenkiintoinen peli, joka tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuden voittaa suuria summia rahaa. Veikkaus muistuttaa kuitenkin, että pelaaminen on vain viihdettä ja että pelit tulee pelata aina vastuullisesti.