Vakion kohteet ja prosentit – Vakioveikkauksen pelikohteet

Alla Vakion kohteet ja prosenttijakaumat:
Tulokset – klikkaa tästä.
Linkki ohjautuu teksti-tv:n sivulle, jossa klikkaamalla painiketta ”Näytä alasivut”, saat näkyviin myös vanhemmat tulokset.

Vakioveikkaus kuuluu Veikkauksen vanhimpiin rahapeleihin ja sitä voitiin pelata jo vuonna 1940. Vakioveikkausta kutsutaan yleisesti lyhemmin nimellä Vakio. Tätä urheiluvedonlyöntipeliä pelataan niin, että siinä veikataan esimerkiksi Englannin valioliigan (jalkapallo) yhden kierroksen oikea rivi, joka koostuu 13 ottelusta. Urheilulajeina voi olla muitakin lajeja, kuten esim. pesäpallo, jääkiekko, formulat jne. Jokaisesta ottelusta pelaaja valitsee joka kotivoiton 1, tasapelin X, tai vierasvoiton 2. Oikea valinta ratkeaa varsinaisen peliajan päättymisen jälkeen.

Vakion voittoluokat
Jos Vakion pelikohteita (otteluita) on 13, siihen kuuluu 4 voittoluokkaa: 10, 11, 12 tai 13 oikein. 10 ja 11 kohteen Vakiossa on 2 voittoluokkaa ja 12 kohteen Vakiossa 3. Pelin kokonaisliikevaihto määrää voittoluokkien voittosummat.

Vakion pelejä voi pelata perinteisesti täyttämällä pelikupongin esim. R-Kioskilla tai helpommin netissä Veikkauksen palvelun kautta: Veikkaus: Vakio.

Enemmän tietoa Vakioveikkauksesta: Wikipedia: Vakioveikkaus.