Vakion kohteet ja prosentit – Vakioveikkauksen pelikohteet

Alla Vakion kohteet ja prosenttijakaumat:
Tulokset – klikkaa tästä.
Linkki ohjautuu teksti-tv:n sivulle, jossa klikkaamalla painiketta “Näytä alasivut”, saat näkyviin myös vanhemmat tulokset.

Alphabook: jopa 300% pelibonus – urheiluvedonlyönti ja kasinopelit.

Vakioveikkaus kuuluu Veikkauksen vanhimpiin rahapeleihin ja sitä voitiin pelata jo vuonna 1940. Vakioveikkausta kutsutaan yleisesti lyhemmin nimellä Vakio. Tätä urheiluvedonlyöntipeliä pelataan niin, että siinä veikataan esimerkiksi Englannin valioliigan (jalkapallo) yhden kierroksen oikea rivi, joka koostuu 13 ottelusta. Urheilulajeina voi olla muitakin lajeja, kuten esim. pesäpallo, jääkiekko, formulat jne. Jokaisesta ottelusta pelaaja valitsee joka kotivoiton 1, tasapelin X, tai vierasvoiton 2. Oikea valinta ratkeaa varsinaisen peliajan päättymisen jälkeen.

Vakion voittoluokat
Jos Vakion pelikohteita (otteluita) on 13, siihen kuuluu 4 voittoluokkaa: 10, 11, 12 tai 13 oikein. 10 ja 11 kohteen Vakiossa on 2 voittoluokkaa ja 12 kohteen Vakiossa 3. Pelin kokonaisliikevaihto määrää voittoluokkien voittosummat.

Vakion pelejä voi pelata perinteisesti täyttämällä pelikupongin esim. R-Kioskilla tai helpommin netissä Veikkauksen palvelun kautta: Veikkaus: Vakio.

Enemmän tietoa Vakioveikkauksesta: Wikipedia: Vakioveikkaus.

Vakioveikkaus on yksi Suomen Veikkauksen suosituimmista peleistä

Vakioveikkaus on yksi Suomen Veikkauksen suosituimmista peleistä. Se on jalkapalloaiheinen vedonlyöntipeli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden veikata tulevia jalkapallo-otteluita. Vakioveikkaus on tarjonnut jännitystä ja viihdettä suomalaisille jo yli 80 vuoden ajan.

Vakioveikkaus perustuu pelaajan valitsemiin oikeisiin voittajajoukkueisiin ja tasapeliin eri jalkapallo-otteluissa. Pelaajat voivat valita oikeat tulokset eri jalkapallo-otteluista tai veikata oikeita merkkejä, jotka osoittavat, mihin suuntaan ottelu kääntyy. Vakioveikkaus sisältää yleensä 12-14 eri ottelua, ja pelaajat voivat veikata erilaisia tulosvaihtoehtoja jokaiselle ottelulle.

Pelaajat voivat pelata Vakioveikkausta Veikkauksen kivijalkamyymälöissä tai verkossa. Verkkopelipalvelu tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden seurata otteluiden kulkua reaaliajassa ja seurata, kuinka oma veikkaus edistyy.

Vakioveikkaus on Suomen Veikkauksen suosituimpia pelejä, ja se tarjoaa pelaajille jännitystä ja mahdollisuuden voittaa suuria rahasummia. Vakioveikkaus on myös yksi Suomen suosituimmista urheiluvedonlyöntipeleistä, ja se on kerännyt suurta suosiota ympäri maata.

Vakioveikkauksen historia juontaa juurensa 1930-luvulle, jolloin Veikkaus alkoi tarjota vedonlyöntiä jalkapallo-otteluista. Alun perin Vakioveikkaus oli perinteinen pitkäveto, mutta sen suosion kasvaessa peliä alettiin muokata sen nykyiseen muotoon.

Vakioveikkaus on yksi Veikkauksen vastuullisen pelaamisen pelimuodoista. Veikkaus tarjoaa pelaajilleen erilaisia työkaluja ja palveluja, joiden avulla pelaajat voivat hallita pelibudjettiaan ja pitää pelaamisen turvallisena ja vastuullisena.

Kaiken kaikkiaan Vakioveikkaus on suosittu ja jännittävä vedonlyöntipeli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria rahasummia ja seurata suosikkiurheilulajinsa tapahtumia samalla. Vakioveikkaus on osa suomalaista vedonlyöntiperinnettä, joka on ollut suosittua jo vuosikymmenten ajan.