Tiistai-Jokeri tulokset ja oikeat jokerinumerot

Tutustu: parhaat suomalaiset luotettavat nettikasinot.

Tiistai-Jokeri tulokset ja oikeat jokerinumerot:
Uusimmat tulokset – klikkaa tästä.

Jokerilla on pitkä historia suomalaisen rahapelaamisen pelinä. Kotimaiset pelaajat innostuivat tästä uudesta pelistä ensimmäisen kerran vuonna 1978. Jokeri on aina ollut niin sanottu lisäpeli, ja se on edelleen suosittu isompien pelien rinnalla.

Tällä hetkellä Jokerien tulokset arvotaan neljä kertaa viikossa. Nykyään Keskiviikko-Jokeria pelataan yhdessä Viking Loton kanssa, Perjantai-Jokerin arvonta suoritetaan Eurojackpotin jälkeen ja Lauantai-Jokeria, joka on tunnetuin peli, pelataan Loton numeroiden jälkeen. Jokerin jättipotti elää jokaisessa arvonnassa, mutta jos saat 7 oikein, pääset yleensä miljonäärien kerhoon. Näiden Jokeriarvontojen joukkoon on lisätty yksi uusi Jokerin arvontakierros, joka suoritetaan tiistaina. Arvonnan nimi on luonnollisesti Tiistai-Jokeri.

Jokerissa arvotaan 7 numeroa väliltä 0:sta 9:ään. Voittaaksesi Jokerissa tietyn numeron on oltava arpalippuun merkitty samassa paikassa kuin arpajaistulos. Mitä enemmän oikeita numeroita on peräkkäin, sitä suurempi on voittosumma. Oikeiden numeroiden sarja voi alkaa mistä tahansa rivillä.

Yksi rivi Jokeria maksaa 2 euroa. Peliaikaa Tiistai-Jokeriin on kello 20 asti tiistaisin. Tiistai-Jokerin arvontatulos julkaistaan noin klo 22.