Tiistai-Eurojackpot: tulokset, säännöt ja voitonjako

Tutustu: parhaat suomalaiset luotettavat nettikasinot.

Tiistai-Eurojackpotin tulokset ja oikeat numerot voit tarkistaa täältä:
Uusimmat tulokset – klikkaa tästä.

Nykyään Eurojackpot-kierros arvotaan myös tiistaisin perjantaiarvonnan lisäksi. Tiistai-Eurojackpotin säännöt ovat samat kuin perjantaina arvottavassa Eurojackpot-arvonnassa.

Eurojackpotin arvonnassa arvotaan 5 päänumeroa väliltä 1-50 ja 2 tähtinumeroa väliltä 1-12.

Eurojackpotin säännöt

Eurojackpot on usean maan yhteinen jackpot-peli, jossa on kaksi viikoittaista arvontakertaa. Pääpalkinnot vaihtelevat 10 miljoonasta eurosta 120 miljoonaan euroon. Eurojackpotia pelataan Suomessa, Espanjassa, Tanskassa, Virossa, Sloveniassa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Kroatiassa, Tšekissä, Unkarissa, Norjassa, Saksassa, Alankomaissa, Italiassa, Slovakiassa, Puolassa ja Ruotsissa. Eurojackpotissa valitaan viisi päänumeroa 1-50 ja kaksi tähtinumeroa 1-12. Eurojackpot-tiistaiarvonnan yhteydessä voit pelata myös Tiistai-Jokeria ja Tiistai-Lomatonnia.

Tiistain Eurojackpot-arvonta

– Tiistain peliaika päättyy klo 20
– Arvonnan tulokset ilmoitetaan tiistaina noin klo 22
– Seuraavan tiistain arvontaan peliaika alkaa klo 23

Eurojackpotissa päävoiton voittaminen vaatii, että pystyy arvaamaan 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein. 5+1 ja 5+0 tuloksellakin voittaa yleensä paljon rahaa (kymmeniä tai satoja tuhansia euroja), mutta siitä alaspäin voitot ovatkin huomattavasti pienempiä. Esimerkiksi 4+1, 3+2 tai 4+0 tuloksella voi voittaa noin 100-500 euroa.

Raskausaika.com – tietoa raskauteen liittyvistä asioista.