Synttärit-peli – tulokset ja oikea rivi – Veikkaus

Tutustu: parhaat suomalaiset luotettavat nettikasinot.

Veikkauksen pelin Synttärit viimeisimmät oikeat voittorivit:

Uusimmat tulokset – klikkaa tästä.
Voittokertoimet – klikkaa tästä.

 

Synttärit-peli

Synttärit-peli on Veikkauksen lokakuussa 2017 startannut onnenpeli, jossa oikea rivi arvotaan päivittäin (peliaika päättyy kello 19.45). Pelissä on tarkoituksena yrittää arvata oikea rivi, joka sisältää päivän, kuukauden, vuoden (kaksinumeroinen) ja jonkin kirjaimen. Oikea rivi koostuu siis edellä mainituista neljästä asiasta. Eli pelaajan rivi siis voi olla esimerkiksi 21. huhti 15 M. Mukana ei ole karkauspäivää 29.2.

Yhtä Synttärit-pelin peliriviä voi pelata panoksella 0,5, 1 tai 2 euroa. Jos sattuu käymään satumainen tuuri, 2 eurolla voi voittaa niinkin paljon kun 300000 euroa. Pienempiä voittoja voi toki voittaa vaikka vain kuukausi osuisi oikein. Synttärit-pelissä on jokaista voittoluokkaa kohden kiinteät kertoimet (voittojen summa/arvonta voi olla enintään 3 miljoonaa euroa.

Peliä voi pelata eripituisina kestopeleinä ja pelitilauksena. Pelitilaus tarkoittaa sitä, että peliä pelataan niin kauan kunnes pelitilin rahat menevät loppuun. Pelitilauksen voi toki keskeyttää milloin huvittaa.

Synttärit-pelin päivittäiset tulokset julkaistaan noin kello 20 ja tulokset voi halutessaan tilata vaikkapa oman kännykkään automaattisesti.

Synttärit-peli on tyypillinen Veikkauksen peli, jota voi pelata pienillä summilla, mutta jossa edes kohtuullisen suuren summan voittaminen on lähes mahdotonta. Muutenkin koko peli ihan kummallinen kun oikea rivi voi olla vaikkapa 8. maalis 71 P.