Pitkäveto – tulokset, kertoimet ja kohteet

Pitkävedon uusimmat tulokset:
Tulokset – klikkaa tästä.
Linkki ohjautuu teksti-tv:n sivulle, jossa klikkaamalla painiketta “Näytä alasivut”, saat näkyviin myös vanhemmat tulokset.

Pitkävedon pelikohteet löytyvät teksti-tv:n sivuilta 490-493 – klikkaa tästä.

Alphabook: jopa 300% pelibonus – urheiluvedonlyönti ja kasinopelit.

Pitkäveto

Pitkävedossa pelaaja veikkaa voittajaa 1-10 kohteelle. Pelikohteiden kertoimet riippuvat paljon siitä, mikä todennäköisyys tietylle lopputulokselle on laskettu. Jos esimerkiksi ylivoimainen voittajasuosikki on kotijoukkue, tämän kerroin on yleensä pieni. Jos onnistuu veikkaamaan oikean rivin vaikkapa 3 kohteelle voittosumma lasketaan kertomalla voittorivin kertoimet panoksella, jolla pelaaja peliä pelasi. Pitkävedossa ottelujen tulokset määritellään seuraavasti: 1=kotivoitto, X=tasapeli ja 2=vierasvoitto varsinaisen peliajan sisällä. Mitä enemmän otteluita samalla pelikupongilla pelaa, mahdollisuus luonnollisesti voittaa mitään pienenee. Tosin taas jos pelaa vain yhtä kohdetta, todennäköisyys voittoon on melko hyvä, mutta voitto on usein myöskin vaatimaton.

Pitkävedossa on mukana melko paljon eri lajeja, mutta suosituimmat lajit ovat jääkiekko ja jalkapallo. Pitkävetoa voi pelata veikkaamalla tuloksia vain yksittäisellä rivillä (yksi vaihtoehto / ottelu), ja myös erilaisilla ja kalliimmilla järjestelmillä, jolloin mahdollisuus voittoon myös kasvaa. Useimpia otteluita voi pelata yksittäisvetoina (veikataan siis vain yhden ottelun tuloksesta, tuleeko kotivoitto, vierasvoitto vai tasapeli).

Veikkaus: Pitkäveto

Veikkauksen pitkäveto

Veikkaus on suomalaisten suosima rahapeliyhtiö, joka tarjoaa monia vedonlyöntivaihtoehtoja eri lajeihin. Yksi Veikkauksen suosituimmista vedonlyöntimuodoista on pitkäveto, joka mahdollistaa vedonlyönnin useisiin eri urheilulajeihin.

Pitkäveto on vedonlyöntimuoto, jossa pelaaja lyö vetoa useiden otteluiden lopputuloksista. Pelaaja valitsee yleensä useita otteluita samalle vetokupongille, ja oikein arvaamalla kaikki otteluiden lopputulokset, pelaaja voittaa suuren rahapalkinnon.

Veikkauksen pitkäveto tarjoaa laajan valikoiman vedonlyöntivaihtoehtoja, joista pelaaja voi valita mieleisensä. Pelaaja voi lyödä vetoa esimerkiksi jalkapallosta, jääkiekosta, koripallosta ja tennisestä, mutta myös muista urheilulajeista kuten salibandysta, pesäpallosta ja yleisurheilusta. Pitkäveto mahdollistaa myös vedonlyönnin eri sarjojen ja turnausten lopputuloksista, mikä lisää peliin entisestään jännitystä ja haastetta.

Pitkävedon pelaaminen on helppoa ja se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria rahapalkintoja. Pelaaja valitsee useita otteluita samalle vetokupongille ja lyö vetoa niiden lopputuloksista. Pelaaja voi valita joko yksittäisen voittajan tai tasapelin, ja voiton todennäköisyys määräytyy pelaajan valitseman kohteen kertoimesta. Mitä korkeampi kerroin, sitä pienempi todennäköisyys voitolle, mutta myös sitä suurempi mahdollinen voittopalkinto.

Veikkauksen pitkäveto tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä järjestelmävetoja, joissa pelaaja voi valita useita otteluita ja niiden lopputuloksia. Tämä mahdollistaa suurempien voittojen saamisen, vaikka kaikki valinnat eivät menisikään oikein.

Veikkauksen pitkäveto tarjoaa jännitystä urheilufaneille, ja se on yksi suosituimmista vedonlyöntimuodoista Suomessa. Pitkävedon kertoimet päivittyvät jatkuvasti pelitapahtumien perusteella, joten pelaaja voi seurata kertoimia ja tehdä vedon milloin vain ennen otteluiden alkua.

Pitkäveto on yksi suosituimmista vedonlyöntimuodoista Suomessa

Pitkäveto on yksi suosituimmista vedonlyöntimuodoista Suomessa. Se on Veikkauksen tarjoama urheiluvedonlyönti, joka tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa monista eri urheilulajeista ja -tapahtumista. Tämä artikkeli esittelee Pitkävedon historiaa, pelimekaniikkaa ja sääntöjä.

Pitkävedon historia juontaa juurensa Veikkauksen perustamiseen vuonna 1940. Aluksi peli tarjosi mahdollisuuden lyödä vetoa vain jalkapallo-otteluista, mutta myöhemmin se laajeni kattamaan muita urheilulajeja, kuten jääkiekkoa, koripalloa ja tennistä. Nykyään Pitkäveto tarjoaa vedonlyöntiä lähes kaikista urheilulajeista ja -tapahtumista ympäri maailman.

Pitkävedon pelimekaniikka on yksinkertainen: pelaajat valitsevat yhden tai useamman kohteen, joista he haluavat lyödä vetoa. Vedon voi lyödä joko voittajan, tasoituksen tai yli/alle -vedon puolesta. Voittajan vedossa pelaaja valitsee sen joukkueen tai pelaajan, joka hän uskoo voittavan ottelun tai kilpailun. Tasoitusvedossa pelaaja valitsee sen joukkueen tai pelaajan, joka hän uskoo voittavan tasoituksella, esimerkiksi jos ottelussa on joukkueilla eroa pisteissä tai maaleissa. Yli/alle -vedossa pelaaja lyö vetoa siitä, onko ottelun lopputulos yli vai alle tietyn pistemäärän.

Pitkävedon voittosumma määräytyy vedon panoksen, kertoimen ja kohteen tuloksen perusteella. Kerroin määrittelee sen, kuinka paljon voittosummaa pelaaja saa, jos hän voittaa vedon. Mitä suurempi kerroin on, sitä suurempi voittosumma pelaajalle maksetaan. Voittosumma lasketaan kertomalla vedon panos kertoimella.

Pitkävedon säännöt ovat selkeät ja yksinkertaiset. Vedon tulos määräytyy kohteen lopputuloksen perusteella. Jos vedon kohde päättyy tasan, veikataan tasapeliä. Jos ottelu tai kilpailu peruuntuu tai keskeytyy, veto mitätöidään ja pelaaja saa panoksensa takaisin.