Pitkäveto – tulokset, kertoimet ja kohteet

Pitkävedon uusimmat tulokset:
Tulokset – klikkaa tästä.
Linkki ohjautuu teksti-tv:n sivulle, jossa klikkaamalla painiketta ”Näytä alasivut”, saat näkyviin myös vanhemmat tulokset.

Pitkävedon pelikohteet löytyvät teksti-tv:n sivuilta 490-493 – klikkaa tästä.

Pitkäveto

Pitkävedossa pelaaja veikkaa voittajaa 1-10 kohteelle. Pelikohteiden kertoimet riippuvat paljon siitä, mikä todennäköisyys tietylle lopputulokselle on laskettu. Jos esimerkiksi ylivoimainen voittajasuosikki on kotijoukkue, tämän kerroin on yleensä pieni. Jos onnistuu veikkaamaan oikean rivin vaikkapa 3 kohteelle voittosumma lasketaan kertomalla voittorivin kertoimet panoksella, jolla pelaaja peliä pelasi. Pitkävedossa ottelujen tulokset määritellään seuraavasti: 1=kotivoitto, X=tasapeli ja 2=vierasvoitto varsinaisen peliajan sisällä. Mitä enemmän otteluita samalla pelikupongilla pelaa, mahdollisuus luonnollisesti voittaa mitään pienenee. Tosin taas jos pelaa vain yhtä kohdetta, todennäköisyys voittoon on melko hyvä, mutta voitto on usein myöskin vaatimaton.

Pitkävedossa on mukana melko paljon eri lajeja, mutta suosituimmat lajit ovat jääkiekko ja jalkapallo. Pitkävetoa voi pelata veikkaamalla tuloksia vain yksittäisellä rivillä (yksi vaihtoehto / ottelu), ja myös erilaisilla ja kalliimmilla järjestelmillä, jolloin mahdollisuus voittoon myös kasvaa. Useimpia otteluita voi pelata yksittäisvetoina (veikataan siis vain yhden ottelun tuloksesta, tuleeko kotivoitto, vierasvoitto vai tasapeli).

Pitkävetovihjeet – Iltasanomat

Veikkaus: Pitkäveto