Moniveto – kertoimet, tulokset ja säännöt – SuperMoniveto

Katso täältä parhaat suomalaiset nettikasinot.

Monivedon tuoreimmat tulokset: Veikkaus: Moniveto – tulokset

Moniveto – säännöt

Moniveto on Veikkauksen onnenpeli, jossa on muuttuvat kertoimet ja jossa pelaaja yrittää arvata oikein 2-6 ottelun osalta esimerkiksi kohdejoukkueiden saamien maalien määrää tai muita tulosperusteena olevia lopullisia tuloksia. Tyypillisiä monivedon pelikohteita ovat jääkiekko ja jalkapallo. Pelissä siis yritetään arvata oikein ottelun lopullinen tulos, esimerkiksi Suomi-Venäjä: tulos 2-2. Helpoimpia kohteita arvata tulos oikein on jalkapallo, sillä siinä maaleja tulee yleensä vähemmän kuin jääkiekossa koripallosta puhumattakaan. 4-6 kohdeottelua pelattaessa pelistä kutsutaan nimeä SuperMoniveto.

Monivedossa pienin pelipanos on 0,05-0,20 euroa. Suurin pelipanos voi olla 100 euroa. Voittosumma on pelipanos x kerroin.

Moniveto – kohteet:

Monivedon kohteet – klikkaa tästä.

Moniveto on suosittu peli

Moniveto on Veikkauksen peli, jossa pelaaja yrittää ennustaa useamman ottelun tai kilpailun tulokset oikein. Peli on suosittu erityisesti urheilun ystävien keskuudessa, sillä Monivedossa voi veikata esimerkiksi jalkapallo-otteluiden tai ravikilpailuiden lopputuloksia.

Moniveto on erittäin jännittävä peli, sillä pelaaja voi voittaa suuria summia rahaa oikeiden ennusteiden avulla. Pelaaja voi veikata esimerkiksi sitä, mikä joukkue voittaa jalkapallo-ottelun, tai kuinka monta maalia ottelussa tehdään. Monivetoa voi pelata myös niin sanotussa järjestelmäpelissä, jossa pelaaja voi veikata useamman ottelun tuloksia samalla kertaa.

Monivetoa voi pelata sekä verkossa että Veikkauksen kivijalkamyymälöissä. Verkossa pelaaminen on erittäin helppoa, sillä pelaaja voi valita haluamansa ottelut ja tehdä veikkauksensa suoraan Veikkauksen verkkosivuilla. Kivijalkamyymälöissä pelaaminen on hieman erilaista, sillä pelaaja joutuu täyttämään Moniveto-lomakkeen ja palauttamaan sen Veikkauksen myymälään.

Moniveto on erittäin suosittu peli suomalaisten keskuudessa, ja sen suosio näkyy myös pelin voittojen määrässä. Moniveto on tuonut jo monille pelaajille suuria voittoja, ja peli onkin erinomainen tapa yrittää onneaan rahapelaamisessa.

Veikkaus on vastuullinen rahapeliyhtiö, joka haluaa tarjota pelaajilleen turvallisen ja reilun peliympäristön. Moniveto on yksi Veikkauksen suosituimmista peleistä, ja sen suosio perustuu osittain siihen, että peli on helppo ja hauska tapa yrittää voittaa suuria summia rahaa. Veikkaus kuitenkin muistuttaa pelaajia siitä, että rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta, ja että pelaaminen on aina riskialtista. Pelaamisen tulee olla aina harkittua ja vastuullista.