Loton plusnumero (plussaus) korvasi vanhan tuplausnumeron

Tammikuussa 2018 Loton Tuplaus poistui ja tilalle tuli Plus-pelitapa (loton plussaus), joka on ollut käytössä myös Vikinglotossa ja saanut hyvää palautetta pelaajilta. Plus-pelitapa on pelaajalle vapaaehtoinen ja se maksaa 0,50 euroa / lottorivi, eli jos lottokuponki on pelattu plussaamalla, yhden lottorivin hinnaksi tulee siis 1,00+0,50 euroa = 1,50 euroa.

Plussaamalla kaikki voitot saa viisinkertaisena lukuunottamatta päävoittoa. Eli jos arvaa 4 oikein ja voittosumma ilman plussausta olisi vain 10 euroa, plussaamalla voittosumma olisikin 50 euroa. Plus-pelitavalla pelattaessa, jokaista peliriviä kohden lottokupongille arvotaan plusnumero, joka on väliltä 1-30. Eli jos pelaaja pelaa vaikkapa 3 riviä lottoa, jokaista hänen pelaamaansa lottoriviä kohden on oma sattumavarainen plusnumeronsa. Lottoarvonnassa arvotaan siis vain yksi plusnumero, ja jos se on sama kuin tietyn pelatun rivin plusnumero, voiton saa siis viisinkertaisena mikäli kyseisellä lottorivillä yleensäkään saa mitään voittoa. Kuitenkin, jos lottorivillä ei muuten voittaisi mitään, mutta rivin plusnumero sattuu olemaan sama, voittosumma on 5 euroa.

Plusnumero otettiin käyttöön siitä syystä että myös muillakin tuloksilla kuin vain 7 oikein olisi mahdollisuus voittaa suurempia voittoja.

Vaikka Plus-pelitapa onkin kai jonkinlainen parannus lottoamiseen, eipä sekään juuri auta voittamaan suurempia voittoja koska lotossa esimerkiksi 5 tai 6 oikein tuloksen arvaaminen on erittäin vaikeaa.

Lisää aiheesta: Veikkaus: Plus-pelitapa
[sg_popup id=”4″ event=”onload”][/sg_popup]