Kaikki tai ei mitään -pelin tulokset ja voittonumerot

Tutustu: parhaat suomalaiset luotettavat nettikasinot.

Kaikki tai ei mitään: tulokset, voittonumerot ja voittokertoimet:
Uusimmat tulokset – klikkaa tästä.

Kaikki tai ei mitään -peli on Veikkauksen numeroveikkauspeli, jonka arvonta suoritetaan jokaisena iltana viikossa. Illan arvonnan peliaika loppuu kello 20.45 ja arvona suoritetaan heti peliajan päätyttyä. Oikeat numerot voi tarkistaa pian arvonnan jälkeen noin kello 21.

Kaikki tai ei mitään -pelissä arvotaan 12 numeroa 24 numerosta. Pelin nimen mukaisesti pelaaja joko voi voittaa päävoiton arvaamalla kaikki 12 numeroa oikein tai vaihtoehtoisesti niin, ettei arvaa yhtään numeroa oikein. Toki pelaaja voi voittaa pienemmänkin voiton arvaamalla esimerkiksi 10 numeroa oikein.

Kaikki tai ei mitään -pelissä suurin päävoitto voi olla 625000 euroa 5 euron enimmäispanoksella. Päävoiton todennäköisyys on 1:1,35 miljoonaa. Pelipanos voi olla 1-5 euroa (0,5 euron välein). Pelissä voittokertoimet ovat kiinteät. Näin ollen pelaaja saa aina samansuuruisen voiton samalla tuloksella riippumatta muiden pelaajien tuloksista. Kuitenkin, kunkin voittoluokan voittojen summa voi olla enintään 3 miljoonaa euroa / arvontakerta.

Voittokertoimet: 12 tai 0 oikein = kerroin 125000, 11 tai 1 oikein = kerroin 125, 10 tai 2 oikein = kerroin 25, 9 tai 3 oikein = kerroin 5, 8 tai 4 oikein = kerroin 1. Voittosumma = pelipanos x kerroin. Eli jos pelipanos on vaikkapa 2 euroa ja saa 10 oikein (kerroin on 25), voittosumma on 50 euroa.

Porukkapeleihin osallistumalla mahdollisuudet voittoon kasvavat, mutta tällöin myös päävoitto jaetaan porukan kesken. Peliä on myös mahdollista pelata myös järjestelmäpelinä.

Veikkaus: Kaikki tai ei mitään