Kaikki tai ei mitään -pelin tulokset ja voittonumerot

Kaikki tai ei mitään: tulokset, voittonumerot ja voittokertoimet:
Uusimmat tulokset – klikkaa tästä.

Katso halvat lennot ja hotellit: Booking.com

Alphabook: jopa 300% pelibonus – urheiluvedonlyönti ja kasinopelit.

Kaikki tai ei mitään -peli on Veikkauksen numeroveikkauspeli, jonka arvonta suoritetaan jokaisena iltana viikossa. Illan arvonnan peliaika loppuu kello 20.45 ja arvona suoritetaan heti peliajan päätyttyä. Oikeat numerot voi tarkistaa pian arvonnan jälkeen noin kello 21.

Kaikki tai ei mitään -pelissä arvotaan 12 numeroa 24 numerosta. Pelin nimen mukaisesti pelaaja joko voi voittaa päävoiton arvaamalla kaikki 12 numeroa oikein tai vaihtoehtoisesti niin, ettei arvaa yhtään numeroa oikein. Toki pelaaja voi voittaa pienemmänkin voiton arvaamalla esimerkiksi 10 numeroa oikein.

Kaikki tai ei mitään -pelissä suurin päävoitto voi olla 625000 euroa 5 euron enimmäispanoksella. Päävoiton todennäköisyys on 1:1,35 miljoonaa. Pelipanos voi olla 1-5 euroa (0,5 euron välein). Pelissä voittokertoimet ovat kiinteät. Näin ollen pelaaja saa aina samansuuruisen voiton samalla tuloksella riippumatta muiden pelaajien tuloksista. Kuitenkin, kunkin voittoluokan voittojen summa voi olla enintään 3 miljoonaa euroa / arvontakerta.

Voittokertoimet: 12 tai 0 oikein = kerroin 125000, 11 tai 1 oikein = kerroin 125, 10 tai 2 oikein = kerroin 25, 9 tai 3 oikein = kerroin 5, 8 tai 4 oikein = kerroin 1. Voittosumma = pelipanos x kerroin. Eli jos pelipanos on vaikkapa 2 euroa ja saa 10 oikein (kerroin on 25), voittosumma on 50 euroa.

Porukkapeleihin osallistumalla mahdollisuudet voittoon kasvavat, mutta tällöin myös päävoitto jaetaan porukan kesken. Peliä on myös mahdollista pelata myös järjestelmäpelinä.

Veikkaus: Kaikki tai ei mitään

Lisää tietoa Veikkauksen Kaikki tai ei mitään -pelistä

Veikkauksen Kaikki tai ei mitään on suosittu arpapeli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa jopa 250 000 euroa päivittäin. Peli toimii niin, että pelaaja valitsee 12 numeroa 24 numeron joukosta. Arvonnassa arvotaan 12 numeroa ja pelaaja voittaa, jos hänen valitsemansa numerot ovat kaikki oikein tai jos ne kaikki ovat väärin.

Kaikki tai ei mitään -pelissä on myös mahdollisuus valita “Pikapeli”, jolloin pelijärjestelmä valitsee 12 numeroa satunnaisesti. Pelaaja voi valita myös, haluaako hän pelata yhden vai useamman kierroksen.

Pelissä on viisi eri voittoluokkaa, ja voiton määrä riippuu siitä, kuinka monta numeroa pelaaja on arvannut oikein. Suurin voitto tulee, jos pelaaja on arvannut kaikki 12 numeroa oikein.

Kaikki tai ei mitään -peliä voi pelata Veikkauksen myyntipisteissä ja verkkosivuilla. Peli on suosittu, sillä se tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuden voittaa suuria summia rahaa pienellä panoksella. Pelaaminen on kuitenkin aina vastuullisuuskysymys, ja Veikkaus tarjoaakin pelaajille erilaisia työkaluja ja palveluita, joiden avulla pelaajat voivat hallita omaa pelaamistaan.

Kaikki tai ei mitään -pelin suosio johtuu siitä, että se on yksinkertainen ja helppo peli pelata. Pelaajan ei tarvitse olla asiantuntija tai käyttää monimutkaisia strategioita, vaan riittää, että hän valitsee omat numerosa ja toivoo parasta. Pelissä on myös mahdollisuus pelata pienellä panoksella, jolloin pelaaminen on kohtuuhintaista viihdettä.

Kaikki tai ei mitään -peli on osa Veikkauksen laajaa pelivalikoimaa, johon kuuluu muun muassa Lotto, Viking Lotto, Eurojackpot, Keno ja monia muita pelejä. Veikkaus on sitoutunut vastuulliseen pelaamiseen ja tarjoaa pelaajilleen erilaisia työkaluja ja palveluita, joiden avulla pelaajat voivat hallita omaa pelaamistaan.