Eurojackpot tulokset ja numerot – arvonta-aika ja voitonjako

Uusimmat Eurojackpot tulokset ja numerot – voitonjako:

Uusimmat tulokset – klikkaa tästä.

Eurojackpotin arvonta-aika on perjantaisin ja tiistaisin kello 22. Peliaika päättyy kello 20 koskien saman päivän illan arvontaa.


Katso täältä parhaat suomalaiset nettikasinot.

Uno Laina: hae lainatarjous useilta pankeilta ja valitse paras.

Axolaina: vertaile 18 pankin lainatarjoukset nopeasti ja ilmaiseksi.

Eurojackpot on todellinen eurooppalainen megalotto, johon voi osallistua 17 maassa Euroopassa ja jossa päävoiton suuruus on usein 10-90 miljoonaa euroa. Eli voittosumma on yleensä huomattavasti suurempi kuin esimerkiksi Veikkauksen lotossa. Lottorivin hinta on 2 euroa (2016). Eurojackpotin arvonta-aika (Suomen aikaa) on kello 22. Eurojackpotin peliaika päättyy perjantaina kello 20.

Eurojackpotin järjestäjinä toimii reilut 20 peliyhtiötä ja peliä voi pelata seuraavissa maissa: Suomi, Tanska, Saksa, Alankomaat, Italia, Viro, Espanja, Slovenia, Kroatia, Liettua, Latvia, Unkari, Slovakia, Tšekki, Norja ja Ruotsi.

Eurojackpot on toiminut keväästä 2012 lähtien ja pelin arvonta tapahtuu vaiheittain kahdessa osassa. Aluksi arvonnassa arvotaan 5 päänumeroa (numerot 1-50) ja sen jälkeen 2 tähtinumeroa. Eurojackpotiin kuuluu 12 voittoluokkaa. Ainakin pienen voiton pelissä voi voittaa, jos onnistuu arvaamaan vähintään yhden tähtinumeron (numerot 1-10) ja kaksi päänumeroa oikein tai 2 tähtinumeroa ja 1 päänumeron oikein.

Myös Suomessa on voitettu Eurojackpotissa mahtavia jättipotteja pelin historian aikana. Voitot ovat olleet yli 20 miljoonaa euroa, ja suurin yksittäinen suomalaisen voittama voitto on ollut vuoden 2014 päävoitto, yli 60 miljoonaa euroa.

Eurojackpotissa todennäköisyys päävoittoon, eli kaikkien oikeiden numeroiden arvaamiseen on noin 1:95 miljoonaa. Eli näin ollen päävoiton voittamiseen tarvitaan satumaista tuuria. Hyvin todennäköisesti Eurojackpotissa isojen päävoittojen määrä myös jatkossa tulee kasvamaan.

Jos Eurojackpotissa sattuu voittamaan, voitot saa myös Suomessa verovapaasti.

Enemmän tietoa Eurojackpotista: https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurojackpot

Eurojackpot tulokset

Eurojackpot – säännöt ja pelaaminen

Eurojackpot on yksi Euroopan suosituimmista ja jännittävimmistä lottopeleistä, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa huomattavia rahapalkintoja. Tässä artikkelissa tarkastelemme Eurojackpotin sääntöjä ja kerromme, miten voit osallistua tähän mielenkiintoiseen arpajaispeliin.

Eurojackpotin perusperiaatteet

Eurojackpot on monikansallinen lottopeli, joka kattaa useita Euroopan maita. Se perustuu yksinkertaiseen periaatteeseen: pelaajat valitsevat viisi päänumeroa väliltä 1-50 sekä kaksi lisänumeroa, jotka valitaan väliltä 1-10. Voittaaksesi päävoiton sinun on arvattava kaikki seitsemän numeroa oikein.

Osallistuminen eurojackpotiin

Osallistuminen Eurojackpotiin on helppoa. Voit ostaa lottokupongin valitsemassasi pelipisteessä tai verkkopelaamisen kautta, jos asut maassa, jossa se on mahdollista. Pelissä voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset henkilöt kyseisissä maissa.

Päävoiton voittaminen

Päävoiton voittamiseksi sinun on arvattava kaikki viisi päänumeroa sekä kaksi lisänumeroa oikein. Voiton suuruus riippuu useista tekijöistä, kuten arvottujen numeroiden määrästä ja pelaajien määrästä, jotka voittavat samassa arvonnassa. Eurojackpotin päävoitto voi nousta huomattavan suureksi, ja se on houkutellut monia pelaajia ympäri Eurooppaa.

Muut voittoluokat

Vaikka et onnistuisi arvaamaan kaikkia numeroita oikein, voit silti voittaa muita palkintoja osuessaan tiettyyn määrään oikeita numeroita. Eurojackpotissa on yhteensä 12 voittoluokkaa, joten mahdollisuutesi voittaa ovat suhteellisen korkeat verrattuna moniin muihin lottopelivaihtoehtoihin. Voit tarkistaa voititko arvonnassa ja kuinka suuri voittosi on, tarkistamalla voittotaulukon.

Arvontojen aikataulu

Eurojackpot-arvonnat järjestetään perjantaisin kello 22 paikallista aikaa Helsingissä, Suomessa. Voit seurata arvontoja televisiosta, verkkosivustoilta tai mobiilisovellusten kautta. Arvontojen tiheä aikataulu tekee pelistä entistäkin jännittävämmän, sillä voitto voi osua kohdallesi milloin tahansa.

Strategiat Eurojackpotin pelaamiseen

Vaikka Eurojackpot perustuu suurelta osin onneen ja sattumaan, on olemassa muutamia strategioita, jotka voivat auttaa parantamaan voittomahdollisuuksiasi. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat:

  1. Tasaiset ja epätasaiset numerot: Voit harkita valitsevasi niin sanottuja tasaisia ja epätasaisia numeroita. Tasaiset numerot ovat parillisia ja epätasaiset ovat parittomia. Yritä sekoittaa näitä numeroita kuponkiisi saadaksesi mahdollisimman laajan valikoiman.
  2. Vältä suosittuja numeroita: Monet pelaajat valitsevat suosituimmat numerot, kuten syntymäpäivänsä tai onnennumeronsa. Välttämällä näitä numeroita voit vähentää kilpailua ja parantaa voittomahdollisuuksiasi.
  3. Käytä satunnaisgeneraattoria: Jos et halua tai et voi käyttää aikaa numerovalintojen pohtimiseen, voit käyttää satunnaisgeneraattoria valitsemaan numerosi. Tämä voi antaa sinulle täysin sattumanvaraisen valikoiman numeroita.
  4. Pelaaminen porukalla: Voit myös harkita pelaamista ystävien tai perheenjäsenten kanssa ja jakaa lippukustannukset ja mahdolliset voitot. Tämä voi olla hauskaa ja sosiaalista tapaa pelata Eurojackpotia.

Voittorahojen käyttö

Jos onni potkaisee ja voitat Eurojackpotista, on tärkeää miettiä, miten käytät voittorahojasi viisaasti. Suunnittele tulevaisuuttasi huolellisesti ja harkitse sijoittamista, velkojen maksamista ja hyväntekeväisyyteen lahjoittamista. Voitto voi tarjota sinulle taloudellisen vapauden, kunhan käsittelet sitä vastuullisesti.

Yhteenveto

Eurojackpot on jännittävä lottopeli, joka tarjoaa mahdollisuuden voittaa huomattavia rahapalkintoja. Pelaaminen on helppoa, ja vaikka voittomahdollisuudet eivät ole aivan yhtä suuret kuin monissa muissa peleissä, palkinnot ovat usein erittäin houkuttelevia. Tärkeintä on pelata vastuullisesti ja nauttia pelin jännityksestä.