Eurojackpot tulokset ja numerot – arvonta-aika ja peliaika, voitonjako

Tutustu: parhaat suomalaiset luotettavat nettikasinot.

Uusimmat Eurojackpot tulokset ja numerot:
Uusimmat tulokset – klikkaa tästä.

Uno Laina: hae lainatarjous useilta pankeilta ja valitse paras.

Axolaina: vertaile 18 pankin lainatarjoukset nopeasti ja ilmaiseksi.

Eurojackpot on todellinen eurooppalainen megalotto, johon voi osallistua 17 maassa Euroopassa ja jossa päävoiton suuruus on usein 10-90 miljoonaa euroa. Eli voittosumma on yleensä huomattavasti suurempi kuin esimerkiksi Veikkauksen lotossa. Lottorivin hinta on 2 euroa (2016). Eurojackpotin arvonta-aika (Suomen aikaa) on noin kello 21. Eurojackpotin peliaika päättyy perjantaina kello 20.

Eurojackpotin järjestäjinä toimii reilut 20 peliyhtiötä ja peliä voi pelata seuraavissa maissa: Suomi, Tanska, Saksa, Alankomaat, Italia, Viro, Espanja, Slovenia, Kroatia, Liettua, Latvia, Unkari, Slovakia, Tšekki, Norja ja Ruotsi.

Eurojackpot on toiminut keväästä 2012 lähtien ja pelin arvonta tapahtuu vaiheittain kahdessa osassa. Aluksi arvonnassa arvotaan 5 päänumeroa (numerot 1-50) ja sen jälkeen 2 tähtinumeroa. Eurojackpotiin kuuluu 12 voittoluokkaa. Ainakin pienen voiton pelissä voi voittaa, jos onnistuu arvaamaan vähintään yhden tähtinumeron (numerot 1-10) ja kaksi päänumeroa oikein tai 2 tähtinumeroa ja 1 päänumeron oikein.

Myös Suomessa on voitettu Eurojackpotissa mahtavia jättipotteja pelin historian aikana. Voitot ovat olleet yli 20 miljoonaa euroa, ja suurin yksittäinen suomalaisen voittama voitto on ollut vuoden 2014 päävoitto, yli 60 miljoonaa euroa.

Eurojackpotissa todennäköisyys päävoittoon, eli kaikkien oikeiden numeroiden arvaamiseen on noin 1:95 miljoonaa. Eli näin ollen päävoiton voittamiseen tarvitaan satumaista tuuria. Hyvin todennäköisesti Eurojackpotissa isojen päävoittojen määrä myös jatkossa tulee kasvamaan.

Jos Eurojackpotissa sattuu voittamaan, voitot saa myös Suomessa verovapaasti.

Enemmän tietoa Eurojackpotista: https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurojackpot